juni 9

Podcast de Lange Lont – met Priscilla de Graaf

0  comments

Met een oogverblindende lach zat Priscilla bij Milo, Richard en Ted in de studio afgelopen week. Na haar studie Hospitality Management aan NHL Stenden te Leeuwarden vervolgde Priscilla de Graaf haar reis binnen de gastvrijheidssector in Hotel Pulitzer Amsterdam waar ze een geweldige 13 jaar heeft gewerkt als HR Manager.

Sinds anderhalf jaar heeft Priscilla haar eigen trainingsbedrijf ‘Circle of Smiles’ waar zij bedrijven helpt met het verbeteren van externe en interne gastvrijheid, ze richt zich op trainingen in oa; hospitality, goed werkgeverschap, presteren in balans en gedragstrainingen.

Daarnaast is zij ook teruggekeerd naar NHL Stenden als placement coach, waar zij momenteel Ted begeleidt tijdens zijn afstudeerstage. Priscilla voelt zich gelukkig wanneer zij anderen een lach op het gezicht kan toveren. Ook hecht zij waarde aan de kleine gebaren die men kan geven, zoals een bedankkaartje of presentje na een training. Als het maar oprecht is!
 
Het motto van Priscilla: Je kan zo makkelijk het verschil voor een ander maken!


Priscilla de Graaf

Priscilla heeft met haar 13 jaar HR Management ervaring in het 5 sterren Hospitality segment vele projecten, teams en initiatieven mogen leiden. Met haar kennis en passie wil zij bedrijven helpen om zich te kunnen onderscheiden in de markt voor de klant maar ook zeker voor de medewerker!


Misschien vindt je dit ook interessant

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Kom in contact

Naam
Email
Bericht
0 of 350
>