Online trainingen

Kies je favoriete training en begin vandaag nog!

Hospitality, makes the difference

Wil jij het verschil gaan maken? Wil jij leren om voor iedere klant een unieke belevenis te creëren. In deze training leer je hoe je dit kunt doen. Zodat je klanten echt aan je bedrijf kunt binden. Je zult door jouw gastvrije aanpak echt onderscheidend zijn in de markt, waardoor je klaar bent voor de toekomst!
€199,- // Binnenkort beschikbaar!

people leadership, internal hospitality

Leading a people business

Wil jij als leidinggevende je team gaan leiden op een gastvrije manier? Wil jij leren hoe jij je team kunt motiveren en inspireren om een echte ambassadeur te zijn voor het bedrijf? In deze training leer je hoe je door goed voor je personeel te zorgen het effect kunt bereiken dat zij met veel plezier goed voor de klanten zullen zorgen. Wat resulteert in loyale terugkerende klanten, en veel werkgeluk voor je personeel!

Binnenkort beschikbaar!

Presteren in balans

Wil jij leren hoe je jouw team op een gezonde manier leidt? Hoe je jouw team uitmuntend kan laten presteren zonder dat dit ten koste gaat van de vitaliteit van deze medewerkers?  In deze training leer je hoe je een gezonde work/life balance kunt stimuleren. Hoe herken je overbelasting of zelfs burn-out verschijnselen, en hoe ga je hiermee om als leidinggevende. Creëer een vitale werkplek waar de medewerkers centraal staan!

Binnenkort beschikbaar!

Feedback

Wil jij een open feedback cultuur creëren binnen jouw team? Wil jij meer leren over het geven en ontvangen van feedback? In deze training leer je de do’s and don’ts van feedback. Je krijgt handige handvatten om feedback te stimuleren, opbouwende en constructieve feedback te kunnen geven. Maar ook om een open aanspraakcultuur te creëren, en effectieve communicatie te stimuleren.


Binnenkort beschikbaar!

hire for attitude, recruitment

Hire for attitude

Wil jij de juiste mensen vinden voor je bedrijf? Hoe vind je die unieke gepassioneerde persoon die perfect bij jouw merk past? Hoe creëer je een effectief en efficiënte sollicitatieproces? In deze training leer je de juiste stappen te zetten voor het vinden van de perfecte nieuwe medewerker of leidinggevende. Je leert hoe jij die opvallende zoekactie opstart en door de juiste vragen dat nieuwe talent kunt gaan vinden!


Binnenkort beschikbaar!

employee journey, onboarding

Onboarding

Wil jij talent binden aan je bedrijf? Wil jij ervoor zorgen dat nieuwe medewerkers snel en goed zijn ingewerkt. Wil jij dat je nieuwe medewerker een consistente inspirerende en leuke starters cyclus doorloopt met genoeg ruimte voor feedback? In deze training leer je hoe je een leuk en leerzaam onboarding traject voor jouw bedrijf opzet. Ook leer je hoe je ervoor zorgt dat de nieuwe medewerkers enthousiaste nieuwe ambassadeurs voor jouw merk gaan zijn!

Binnenkort beschikbaar!

>