Verlang je naar rust te midden van werk en gezin? De 'Ambitious Mom Accelerator' biedt dé oplossing voor balans en focus, voor meer quality time met je gezin.

HERKEN JE DIT

 • Je bent druk en mist overzicht
 • Overvolle inbox en inefficiënt gebruik van digitale tools.
 • Moeite hebben met het stellen van juiste prioriteiten door voortdurend wisselende taken.
 • Constant het gevoel hebben dat er te veel tegelijk moet gebeuren en dat je achter de feiten aanloopt
 • Overal losse to do lijstjes
 • Weinig tijd overhouden voor eigen welzijn door voortdurende zorg voor anderen.
 • Onzekerheid over prioriteiten door gebrek aan effectieve planning.
 • Stress door het managen van huishoudelijke taken en boodschappenlijsten.
 • Moeite hebben met het vinden van evenwicht tussen werk, gezin en persoonlijke tijd.

Hoe fijn zou het zijn om van chaos naar balans te gaan? 


Ontdek geoptimaliseerde planning en prioriteiten voor rust, focus en meer tijd met je gezin. Jouw weg naar overzicht en quality time begint hier!

AMBITIOUS MOM 

ACCELERATOR COURSE

Ik heb echt een verlangen om hardwerkende moeders te gaan helpen om meer rust en overzicht voor zichzelf te gaan creëren door aan de slag te gaan met het organiseren van je leven. Ik zie een grote nood bij veel moeders bij het in de lucht houden van zoveel ballen, wat ik zelf heel erg herken. Daarom heb ik de online training "Ambitious Mom Accelerator" ontwikkeld. In deze 7-modules zal ik je met makkelijk te implementeren stappen meenemen zodat je in 7-stappen ervoor kan zorgen dat je meer overzicht en rust zult ervaren in o.a. je to do's, planning, inbox, huishouden. Dit programma is ontwikkeld om jou te inspireren om met simpele stappen ervoor te gaan zorgen dat je veel meer rust en focus zult ervaren in je leven bij het krijgen van overzicht in alles wat je moet doen. Zodat je meer tijd over hebt voor de echt belangrijke dingen, jezelf en je gezin!

Ontvang direct toegang tot een inspirerende online omgeving, waar je op jouw eigen tempo krachtige video's kunt bekijken en praktische opdrachten kunt uitvoeren. Maar dat is nog niet alles! Deze course biedt ook een schat aan handige tools en hulpmiddelen, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw doelen. Klaar om jouw leven te optimaliseren en meer rust, focus en quality time met je gezin te ervaren? Schrijf je nu in voor de Ambitious Mom Accelerator en start jouw reis naar een gebalanceerd en vervuld leven!"

Dit kan je verwachten als je je inschrijft

Direct na je inschrijving ontvang je een welkomstmail vol cruciale informatie, inclusief details over jouw exclusieve login voor de online leeromgeving. Hier heb je meteen toegang tot alle sensationele bonussen en extra tools die jouw groei versnellen. De modules staan al voor je klaar, dus je kunt direct beginnen met de transformatie van je leven. Mis deze kans niet - schrijf je nu in en start direct jouw reis naar succes en vervulling!


Tijdsbesparing en Efficiëntie

De training biedt praktische tools en strategieën om tijd te besparen en efficiënter te werken, waardoor moeders meer tijd overhouden voor zichzelf, hun gezin en andere passies. Tevens kan je de Online Course op ieder moment en op iedere device volgen, net wat jou het beste uitkomt!


Stressvermindering en Balans

Door het aanleren van organisatorische vaardigheden en methoden voor prioriteitsstelling helpt de training bij het verminderen van stress en het creëren van een betere balans tussen werk en gezin, waardoor moeders meer harmonie ervaren in hun leven.

Verhoogde Productiviteit en Zelfzorg

De training focust op het vergroten van productiviteit door middel van betere planning en focus, terwijl het ook aandacht besteedt aan zelfzorg. Dit stelt moeders in staat om effectiever te zijn in hun werk, terwijl ze tegelijkertijd ruimte creëren voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn.


Wat kan je leren in de deze coursees

De prachtige inhoud van de 7 video's...

1

Rust in overvloed: Jouw Ambitious Mom Planner

Ervaar een overvloed aan rust met je eigen Planner! Deze startmodule gidst je door het optimaliseren van je planning op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis, waardoor je grip krijgt op zowel je werk als je gezinsplanning! Kortom hoe ga je optimaal gebruik maken van de Ambitious Mom Planner en zorg je voor direct overzicht.

2

Zero inbox expert: slimme stappen naar een lege inbox

Bereik innerlijke sereniteit met deze stappen en tips voor e-mailorganisatie. Leer stap voor stap hoe je een lege inbox bereikt en je e-mailstroom beheerst voor meer helderheid en focus. Weg met die volle inbox!

3

Focus & Productiviteit: de weg naar meer quality time

Ontgrendel je maximale productiviteit door de kunst van focus te beheersen. Leer hoe je je aandacht kunt sturen om effectiever te werken en je doelen te bereiken. Leer hoe de Pomodoro techniek je hierbij kan helpen

4

Agenda in actie: werken in blokken voor succes

De Kunst van Effectief Agendabeheer. Leer in deze module de kracht van agendabeheer kennen door te werken in afgebakende blokken. Deze module biedt strategieën om je agenda effectief te beheren voor succes en resultaatgericht werken. Daarnaast krijg je mooie kleurentemplates om je agenda in een stijl naar keuze overzicht te geven!

5

Prioritize & Thrive: To do's omzetten in prioriteiten

Zet je taken om in prioriteiten en neem de controle over je dag. Ontdek hoe je effectief je to-do's beheert om succesvol te zijn in al je activiteiten.

6

Balans in huis: Efficiëntie in Huishouden & Boodschappen

Slimme tips om thuis de touwtjes in handen te houdenKrijg in deze module grip op je huishouden en boodschappen met slimme tips. Leer hoe je efficiëntie in je dagelijkse taken integreert voor meer balans in je leven. Opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

7

Tech boost: Optimaliseer je Computer & Telefoon

Ontdek hoe je je computer en telefoon optimaal benut voor maximale efficiëntie. Leer technieken om je digitale wereld te stroomlijnen voor meer productiviteit.

Over Priscilla de Graaf

Na haar 13 jaar HR Management ervaring in het 5 sterren Hospitality segment, besloot Priscilla haar expertise te verbreden door haar eigen trainingsbureau "Circle of Smiles" te starten. Daarnaast zet ze zich ook onvermoeibaar in als Account Manager voor de Hotel Management School. In deze mooie combinatie kan ze haar passie voor hospitality, training en het verbinden van mensen helemaal tot uiting brengen. Door deze verschillende verantwoordelijkheden heeft Priscilla uit de eerste hand ervaren hoe uitdagend het is om werk en gezin in harmonie te brengen. Ze ontdekte al snel dat het ontbreken van structuur leidt tot het verlies van overzicht, of het nu gaat om het creëren van een warme thuisomgeving, gezonde voeding, het vervullen van de rol als moeder en partner, zelfzorg, of succesvol zijn op professioneel vlak.

Gedurende vele jaren heeft Priscilla gezocht naar effectieve manieren om dit delicate evenwicht te bereiken. Haar eigen reis heeft haar geïnspireerd om de "Ambitious Mom Accelerator" op te zetten. Met deze cursus wil ze haar succesvolle inzichten delen met andere hardwerkende moeders die soortgelijke uitdagingen ervaren. Haar doel is om praktische en haalbare stappen te bieden waarmee moeders direct resultaat zien, niet alleen in hun professionele leven, maar ook in het creëren van een gebalanceerd gezinsleven.

WIL JIJ:

 • Meer balans tussen werk en gezin?
 • Minder stress en vermoeidheid ervaren?
 • Efficiënter plannen en organiseren?
 • Tijd voor zelfzorg en groei?
 • Betere controle over je inbox?
 • Duidelijkere prioriteiten stellen?
 • Minder stress bij huishouden en boodschappen?
 • Meer focus

Bonus

Wat krijg je nog meer bij de course!

Als aanvulling op deze uitgebreide online training, bestaande uit 7 krachtige modules boordevol direct toepasbare tips, trucs en actiestappen, ontvang je bovendien nog drie exclusieve bonussen:


DIGITALE PLANNER

Als extraatje ontvang je nu de digitale versie van de Ambitious Mom Planner 2024! Profiteer van het gemak van digitaal plannen op jouw Apple of Android tablet. Geen losse papiertjes meer, alles netjes georganiseerd op één plek. Neem jouw planning overal mee naartoe en behoud moeiteloos het overzicht in stijl

KLEUREN TEMPLATES

Transformeer jouw werkplek naar een oase van stijl en comfort met mijn exclusieve kleurenschema's! Ontvang 4 prachtige kleurpaletten voor jouw Google Calendar, zorgvuldig ontworpen om jouw workspace inspirerend en rustgevend te maken. Voeg een vleugje sereniteit toe aan jouw dagelijkse planning met deze kleurenschema's die eenheid en rust uitstralen!

WALLPAPERS

Ontvang nu een selectie van diverse Wallpapers die perfect passen bij de thema's van de kleurentemplates. Creëer harmonie en eenheid door bijpassende en inspirerende achtergronden voor jouw telefoon, tablet en desktop. Maak van elk device een symbool van jouw unieke stijl en inspiratie!

Anne

-Grafisch Vormgever & moeder-

De Ambitious Mom Accelerator heeft mijn leven echt veranderd. Als drukke moeder voelde ik me vaak overweldigd en gestrest, maar dankzij deze training heb ik geleerd om mijn tijd beter te managen en prioriteiten te stellen. De praktische tips en tools hebben me geholpen om meer rust en balans te vinden in mijn dagelijks leven. Ik kan nu met vertrouwen zeggen dat ik effectiever werk en meer quality time doorbreng met mijn gezin. Dank je wel, Priscilla, voor deze geweldige cursus!"

Wat is jouw investering om meer rust en overzicht te kunnen bereiken?

Ter kennismaking kan ik je dit programma nu eenmalig aanbieden voor een extreem lage prijs. Je krijgt dus echt bijzonder veel waarde voor je geld.

ambitious mom accelerator

Met simpele stappen onderweg naar meer quality time en rust

Totale waarde €197,- nu voor € 49,- 

49,-


 • 7 modules met video's vol tips en stappen naar succes 
 • Toegang tot de online leeromgeving
 • Inclusief Google agenda kleuren templates
 • Inclusief Wallpapers
 • Inclusief Digitale planner
 • 14-dagen niet goed geld terug garantie

Prijs is inclusief 21% BTW

Satisfaction-Guarantee

100% Tevredenheidsgarantie 14-dagen geldig. 

Ik weet 100% zeker dat je heel veel inspiratie uit dit programma zult halen. En als je de tips & trics gaat toepassen je snel resultaat zult gaan zien. Daarom durf ik je gerust een 14-dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent met jouw feedback en motivatie erbij dan stort ik je geld terug zonder vragen te stellen.

Pak deze unieke kans

Als dit jou aanspreekt, wil ik je heel graag helpen. Ik ben erg trots op dit programma en denk dat het een unieke kans is. Ik hoop dat jij mee wilt doen zodat ik je kan gaan helpen om dat geweldige doel te behalen: een geoptimaliseerde planning, zero inbox, meer focus en rust om uiteindelijk meer tijd te hebben voor je gezin!

>