Ben jij klaar om naar een hoger niveau te groeien en je als leidinggevende en bedrijf te gaan onderscheiden?

Boek een strategiegesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

wat brengt het strategiegesprek jou?

Binnen 45 minuten helder wat de ontwikkelmogelijkheden voor jezelf en jouw team zijn.

Wat is jouw doel voor de toekomst?

Hoe wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf onderscheidend zal zijn in de markt. Dat zowel klanten en medewerkers loyaal zullen zijn en beiden blije en trotse ambassadeurs zullen zijn voor het bedrijf. 

Wat houdt je tegen?


Heb je soms het gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen. En lijkt het een enorme opgaaf om je medewerkers mee te krijgen in jouw visie voor het bedrijf?


Hoe kan ik je daarbij helpen?

Laten we samen ontdekken wat ik hierin voor je kan betekenen op het gebied van Leiderschaps & Teamtrainingen. Zowel in de online vorm als voor incompany trainingen. (uiteraard geheel vrijblijvend)

Waarom ik jou kan helpen

Met mijn jaren management ervaring in het 5 sterren Hospitality segment. Waar ik vele leiders heb mogen adviseren en begeleiden in hun groei als leider maar ook vele verander processen heb mogen leiden. Wil ik ook jou graag helpen om de juiste route voor je uit te stippelen als leider of wellicht kan ik iets voor het gehele team betekenen. Pak deze kans om op een vrijblijvende manier te kunnen sparren over wat op dit moment de beste stappen zijn voor jou en het bedrijf. 

Strategiegesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak voor het gratis strategiegesprek.
 2. 2
  Je ontvangt een mailtje met een link naar onze meeting
  Per mail ontvang je een bevestiging met hierin de link naar onze meeting. In deze mail vind je ook een link naar een korte vragenlijst. Zodat ik goed voorbereid het gesprek in kan gaan.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is en wat de opties zijn.

Plan hier je strategiegesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>