GRATIS

Krijg rust en overzicht in alle chaos als hardwerkende moeder met deze planner!


Ga met de Ambitious Mom Planner voor 2024 aan de slag en je zult snel resultaat zien!

Download nu voor de volgende voordelen...

Zeg vaarwel tegen chaos

De Ambitious Mom Planner 2024 biedt ultieme organisatie met een jaar- en maandplanner, samen met een week- en dag overzicht. Zeg vaarwel tegen chaos en verwelkom een georganiseerd leven dat past bij jouw behoeften.

Maximale efficiëntie, meer quality time

Ontworpen voor maximale efficiëntie, helpt deze planner je om elk moment van je dag optimaal te benutten, of het nu gaat om persoonlijke doelen, werkverplichtingen of quality time met je gezin.

Stijlvol en functioneel design

Deze ideale planner 2024 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol vormgegeven waar je blij van wordt. Download nu en ontdek de ultieme balans tussen stijl en functionaliteit voor een succesvol 2024!

Ambitious Mom Planner 2024


Ik ben heel blij met deze uitgebreide planner waarin ik zowel de kleine huishoudelijke to do's kan combineren met mijn maandelijkse doelstellingen. De weekplanning is ideaal voor ons gezin om afspraken bij te houden.


Fabienne van Acquoy - Online Project Manager en Kunstmaker


Als moeder van 3 jongens en met een drukke creatieve baan vind ik het heel belangrijk om overzicht te kunnen houden en dat is precies wat deze stijlvolle planner doet. Meer rust in m'n hoofd en daardoor meer quality time met m'n gezin!


Cynthia Moester- Project Manager


Dit is een mooie aanwinst voor 2024, dit gaat mijn dagen zeker meer overzicht geven. Met de intuïtieve lay-out is er voldoende ruimte voor notities en is een onmisbaar hulpmiddel om mijn jaar succesvol en gestructureerd te plannen.


Cathelijn Radstake- Zelfstandig ondernemer

Over de auteur

Hi,

Ik ben Priscilla de Graaf

In het runnen van een eigen trainingsbedrijf, mijn werkzaamheden als Account Manager en mijn belangrijkste taak als moeder van 2 kinderen heb ik het altijd moeilijk gevonden om overzicht te houden met het in de lucht houden van al deze 'ballen'. 


De laatste jaren heb ik veel onderzoek gedaan naar de beste methode en planner om eindelijk af te zijn van al die losse to- do lijstjes en de chaos die ik soms in mijn hoofd had.


Uiteindelijk heb ik zelf de Ambitious Mom Planner ontwikkeld welke mij echt heel erg helpt om meer rust en overzicht te hebben. Een planner voor zowel je werk prioriteiten als alles wat je privé moet doen en regelen. De planner zorgt ervoor dat ik controle heb over de drukke planning zodat ik meer quality time heb met mijn gezin!


Dit wens ik jou ook toe!


Planner 2024


Ontdek hoe je als hardwerkende moeder meer overzicht en rust in je hectische werk- en gezinsleven kunt creëren met deze planner voor 2024

Download nu en maak van 2024 jouw jaar vol van succes en overzicht!

>